Door Wouter Struijk op 22 april 2016

Afrojack welkom op andere geschikte locatie

Onlangs is bekend gemaakt door de gemeente Nissewaard dat Afrojack niet kan optreden op het Marktplein in Spijkenisse tijdens het Spijkenisse Festival. De gemeente kan niet instaan voor de veiligheid gezien de hoeveelheid mensen die mogelijk afkomen op dit optreden.

Tijdens de afgelopen commissievergadering Welzijn heeft de PvdA daarom gevraagd of de gemeente wil zoeken naar andere locaties. Indien het Marktplein geen uitkomst biedt, dan moeten we op zoek naar een andere geschikte locatie. De kans dat Afrojack wil optreden in zijn thuisstad moeten we niet laten lopen. De verantwoordelijk wethouder heeft toegezegd alternatieven te willen bekijken.

Wouter Struijk

Wouter Struijk

Ik ben Wouter Struijk (1988) geboren in Spijkenisse, opgegroeid in Hekelingen en nu weer woonachtig in Spijkenisse. Als voormalige postbode ben ik goed bekend in alle wijken en buurten van Spijkenisse, maar als voormalig dorpsbewoner van Hekelingen ben ik ook bekend met de unieke identiteit van dorpskernen. Ik ben op school gegaan in Waterland en

Meer over Wouter Struijk