Door Wouter Struijk op 9 juni 2016

Barsocialisten winnen drie keer op rij

Afgelopen dinsdag hebben de Barsocialisten voor de derde keer op rij de Quiznight in Café Merz gewonnen. Het team bestaande uit lokale sociaaldemocraten wist na twee keer overtuigend te winnen ook de derde keer op het nippertje te winnen. De PvdA Nissewaard doet al jaren mee bij Café Merz met de wekelijkse pubquizzen, maar onder de nieuwe naam is het team nog ongeslagen.

We zijn als PvdA een vereniging en daar horen ook gezellige activiteiten bij. We hebben vaak maar weinig tijd in de avonduren vanwege de politiek. Als we dan een avondje mee kunnen doen en dan ook nog kunnen winnen, is dat dubbel feest. Binnenkort gaan de Barsocialisten het opnieuw proberen om hun titel te verdedigen.

Wouter Struijk

Wouter Struijk

Ik ben Wouter Struijk (1988) geboren in Spijkenisse, opgegroeid in Hekelingen en nu weer woonachtig in Spijkenisse. Als voormalige postbode ben ik goed bekend in alle wijken en buurten van Spijkenisse, maar als voormalig dorpsbewoner van Hekelingen ben ik ook bekend met de unieke identiteit van dorpskernen. Ik ben op school gegaan in Waterland en

Meer over Wouter Struijk