Door Wouter Struijk op 29 januari 2017

Bewoners Waterland in gesprek over toekomst wijk

Bewoners uit de wijk weten precies wat er speelt in de wijk Waterland. Veel bewoners wonen naar tevredenheid in de wijk en zijn trots op hun buurt. De Partij van de Arbeid Nissewaard wil dit graag zo houden en waar nodig verbeteren, want een prettige buurt ontstaat niet vanzelf. PvdA-fractievoorzitter Wouter Struijk en bewoonster Sylvia Kats hebben daarom de handen ineengeslagen om een platform te vormen met bewoners uit verschillende Venen om na te denken over de toekomst van de wijk. De wijk Waterland is de afgelopen tijd veel in het nieuws geweest. Reden voor de Partij van de Arbeid en bewoners om actie te ondernemen. Alles is bespreekbaar. Er is vast en zeker ook van alles mogelijk, maar er zijn zeker ook zaken die we niet zomaar kunnen veranderen. Toch willen we het initiatief nemen, want niet geschoten is altijd mis.

De aftrap vindt plaats op 23 februari om 19:30 uur. Wil jij meedenken, meepraten en/ of meedoen? Laat het weten via Sylvia Kats: kotoka1998@hotmail.com.

Wouter Struijk

Wouter Struijk

Ik ben Wouter Struijk (1988) geboren in Spijkenisse, opgegroeid in Hekelingen en nu weer woonachtig in Spijkenisse. Als voormalige postbode ben ik goed bekend in alle wijken en buurten van Spijkenisse, maar als voormalig dorpsbewoner van Hekelingen ben ik ook bekend met de unieke identiteit van dorpskernen. Ik ben op school gegaan in Waterland en

Meer over Wouter Struijk