Door Wouter Struijk op 1 augustus 2016

Buurtonderzoek in Geervliet

Afgelopen maandagavond 1 augustus heeft de Partij van de Arbeid Nissewaard een buurtonderzoek gehouden in Geervliet in de omgeving van de Markenburglaan. De vrijwilligers van de PvdA Nissewaard hebben diverse vragen gesteld aan omwonenden om een nog beter beeld te krijgen van de buurt. De PvdA is vaker te vinden in buurten voor een buurtonderzoek. Bewoners weten zelf het beste wat speelt in hun wijk.

Een aantal buurtbewoners maken zich druk om de verkeersveiligheid rondom de school, omdat er soms erg hard wordt gereden. Daarnaast vreesden bewoners dat het speeltuintje in de buurt zou gaan verdwijnen. Volgens de ouders met jonge kinderen de buurt is dit speeltuintje van grote meerwaarde. De bewoners die de PvdA heeft gesproken zijn over het algemeen tevreden over hun dorp en wonen er lekker rustig. Na het buurtonderzoek koppelt de PvdA de resultaten terug aan de gemeente en aan de bewoners zelf.

Wouter Struijk

Wouter Struijk

Ik ben Wouter Struijk (1988) geboren in Spijkenisse, opgegroeid in Hekelingen en nu weer woonachtig in Spijkenisse. Als voormalige postbode ben ik goed bekend in alle wijken en buurten van Spijkenisse, maar als voormalig dorpsbewoner van Hekelingen ben ik ook bekend met de unieke identiteit van dorpskernen. Ik ben op school gegaan in Waterland en

Meer over Wouter Struijk