Door Wouter Struijk op 24 juli 2016

Buurtonderzoek in Vogelenzang-Zuid

Afgelopen zaterdagmiddag 24 juli heeft de Partij van de Arbeid Nissewaard een buurtonderzoek gehouden in de wijk Vogelenzang-Zuid in Spijkenisse. De vrijwilligers van de PvdA Nissewaard hebben diverse vragen gesteld aan omwonenden om een nog beter beeld te krijgen van de buurt. De PvdA is vaker te vinden in buurten voor een buurtonderzoek. Bewoners weten zelf het beste wat speelt in hun wijk.

Een aantal buurtbewoners maken zich druk om de veiligheid in de wijk vanwege een aantal inbraken die daar de afgelopen periode hebben plaatsgevonden. Daarnaast storen de bewoners zich een het beheer van de openbare ruimte. De bewoners hebben het gevoel dat andere wijken beter worden onderhouden dan hun eigen wijk. Verder werd aangegeven dat er meer activiteiten voor jongeren zouden moeten worden georganiseerd. Veel bewoners gaven daarentegen ook aan lekker rustig te wonen in Vogelenzang-Zuid. Na het buurtonderzoek koppelt de PvdA de resultaten terug aan de gemeente en aan de bewoners zelf.

Wouter Struijk

Wouter Struijk

Ik ben Wouter Struijk (1988) geboren in Spijkenisse, opgegroeid in Hekelingen en nu weer woonachtig in Spijkenisse. Als voormalige postbode ben ik goed bekend in alle wijken en buurten van Spijkenisse, maar als voormalig dorpsbewoner van Hekelingen ben ik ook bekend met de unieke identiteit van dorpskernen. Ik ben op school gegaan in Waterland en

Meer over Wouter Struijk