Door Wim Vink op 1 juli 2017

Concept-kandidatenlijst PvdA Nissewaard bekend

Het bestuur van PvdA Nissewaard maakt met trots en voldoening de conceptlijst bekend van de kandidaten voor de gemeenteraad die beschikbaar zijn voor een direct verkiesbare plaats of een opvolgersplaats: Klik hier!

Overeenkomstig de opdracht van de algemene ledenvergadering zijn de eerste plaatsen op de lijst gereserveerd voor geschikte kandidaten die ook de lokale leergang voor kandidaat-raadsleden hebben afgerond. Dat zijn er acht, waarvan 3 zittende raadsleden en 3 actieve fractievolgers. Zij staan dan ook in deze volgorde op de eerste 8 plaatsen van de lijst. De 5 overige plaatsen zijn verdeeld over zowel ervaren als nieuwe kandidaten die als reserves beschikbaar zijn.

De definitieve lijst zal aangevuld met ondersteunende lijstduwers vastgesteld worden in de algemene ledenvergadering van 30 september 2017.

Wim Vink

Wim Vink

Ik ben Wim Vink, in 1948 geboren in Indonesië waar ik grotendeels mijn jeugd heb doorgebracht. In Nederland heb ik mijn opleiding afgerond met een studie bedrijfseconomie. Bijna 35 jaar heb ik bij de gemeente Rotterdam gewerkt in diverse bedrijfsmatige, beleids- en adviesfuncties in de sector ruimtelijke en economische ontwikkeling. Nu werk ik nog 3

Meer over Wim Vink