Door Dorothé Kieboom op 5 november 2016

Een cadeau om door te geven!

 

Alle deelnemers van de Postcodeloterij ontvangen deze of komende week een cadeaukaart ter waarde van €12,50 om te besteden aan duurzame producten bij de Albert Heijn. Uiteraard kunt u hiermee zelf ontdekken hoe makkelijk en lekker duurzaam eten kan zijn, maar u kunt er ook voor kiezen om iemand anders blij te maken met de cadeaukaart.

Komt u nooit bij Albert Heijn, laat u zo’n kaart weleens verlopen of heeft u de kaart minder hard nodig en bent u bereid om deze cadeaukaart af te staan aan inwoners met een kleine beurs? Dan biedt PvdA Nissewaard zich aan als bemiddelaar tussen u en inwoners die weinig te besteden hebben. De PvdA Nissewaard zal de kaarten inzamelen en op tijd bij Albert Heijn Lodder in Spijkenisse besteden aan artikelen die vervolgens bij de Voedselbank Spijkenisse gebracht zullen worden.

Bent u bereid om uw kaart te doneren ten behoeve van de Voedselbank? U kunt de kaart in de brievenbus doen op de volgende adressen:

Murray’s Irish Lunch & Coffee (Winkelcentrum-Spuistraat 2)

D.C. Meesstraat 8 (Centrum-bij metro Spijkenisse Centrum)

Hoogwerfsingel 5 (Noord)

Verdilaan 136 (Vogelenzang-Zuid/Akkers-bij metro Akkers)

Accordeonpad 4 (Vogelenzang-Noord)

Anna Reijnvaanpad 20 (Maaswijk)

N.A. Papestraat 16 (Hekelingen)

Zoetemanring 36 (Zuidland)

LET OP! De kaart moet wel worden geactiveerd voordat u deze bij ons inlevert! In de brief die bij de kaart zit, staat hoe dit moet. PvdA Nissewaard kan dit ook voor u doen; noteert u dan wel de laatste drie cijfers van uw bankrekening op de ontvangen brief en lever deze samen met de kaart in bij een van bovenstaande adressen.

Lukt het activeren niet, bent u niet in staat om de kaart ergens door de bus te gooien of heeft u andere vragen? Mail dan naar actiecadeaukaartnpl@gmail.com

Dorothé Kieboom

Dorothé Kieboom

Mijn naam is Dorothé Kieboom . Ik woon meer dan 25 jaar in Spijkenisse. Sinds 2013 werk ik in het Havenziekenhuis in Rotterdam op de hartfunctieafdeling. Ik woon vanaf 2010  met veel plezier in Spijkenisse -Noord; er is hier veel  ruimte en  groen en de centrale ligging ten opzichte van het centrum van Spijkenisse en

Meer over Dorothé Kieboom