Door Dorothé Kieboom op 5 augustus 2015

Fractie meldt zich aan voor ‘Nissewaard voor elkaar’

Op 1 april is in de gemeente Nissewaard de website Nissewaardvoorelkaar.nl van start gegaan. Op deze website is het de bedoeling dat vraag en aanbod van vrijwilligerswerk bij elkaar komt.

De fractie van PvdA Nissewaard biedt zich sinds kort ook aan op Nissewaardvoorelkaar.nl. De lokale fractie van de PvdA wil hiermee het goede voorbeeld geven gelet op het initiatief van haar eigen gemeente. Een helpende hand voor een klusje of een uitje kan iedereen wel eens gebruiken. Eenmalig of vaker, vlakbij in de buurt of wat verder weg in Nissewaard, iets doen voor een ander vindt de PvdA Nissewaard belangrijk.

Hulp nodig bij een uitje of andere activiteit? Samen op stap met de PvdA-fractie in Nissewaard? Neem contact met ons op via de volgende website: https://zorgvoorelkaar.com/hulpaanbod/34046.

Dorothé Kieboom

Dorothé Kieboom

Mijn naam is Dorothé Kieboom . Ik woon meer dan 25 jaar in Spijkenisse. Sinds 2013 werk ik in het Havenziekenhuis in Rotterdam op de hartfunctieafdeling. Ik woon vanaf 2010  met veel plezier in Spijkenisse -Noord; er is hier veel  ruimte en  groen en de centrale ligging ten opzichte van het centrum van Spijkenisse en

Meer over Dorothé Kieboom