Door Dorothé Kieboom op 5 augustus 2015

Fractie meldt zich aan voor ‘Nissewaard voor elkaar’

Op 1 april is in de gemeente Nissewaard de website Nissewaardvoorelkaar.nl van start gegaan. Op deze website is het de bedoeling dat vraag en aanbod van vrijwilligerswerk bij elkaar komt.

De fractie van PvdA Nissewaard biedt zich sinds kort ook aan op Nissewaardvoorelkaar.nl. De lokale fractie van de PvdA wil hiermee het goede voorbeeld geven gelet op het initiatief van haar eigen gemeente. Een helpende hand voor een klusje of een uitje kan iedereen wel eens gebruiken. Eenmalig of vaker, vlakbij in de buurt of wat verder weg in Nissewaard, iets doen voor een ander vindt de PvdA Nissewaard belangrijk.

Hulp nodig bij een uitje of andere activiteit? Samen op stap met de PvdA-fractie in Nissewaard? Neem contact met ons op via de volgende website: https://zorgvoorelkaar.com/hulpaanbod/34046.

Dorothé Kieboom

Dorothé Kieboom

Geboren in 1965 in Werkendam, kwam ik in 1990 (via Rotterdam) naar Spijkenisse. Eerst woonde ik in Maaswijk, later ben ik verhuisd naar Spijkenisse Noord. Er is hier veel ruimte en groen, en de centrale ligging ten opzichte van het centrum van Spijkenisse en de ontsluitingswegen zijn grote pluspunten van mijn wijk. Om de voorzieningen

Meer over Dorothé Kieboom

Waar ben je naar op zoek?