Door Wouter Struijk op 9 juni 2017

Fractievoorzitter PvdA Nissewaard loopt mee met jongerenwerker

Op woensdagavond 7 juni heeft JOZ-Nissewaard, de stichting die het jongerenwerk in Nissewaard uitvoert namens de gemeente, een ambulante ronde gelopen in de wijk Waterland. Jongerenwerker Maarten liep zijn ronde vergezeld door een aantal buurtbewoners en PvdA-fractievoorzitter Wouter Struijk. De betrokkenen hebben ten tijde van de ambulante ronde een mooie en waardevolle dialoog gevoerd met een aantal jongeren over de huidige overlastsituatie in Snoekenveen. Tijdens desbetreffend dialoog zijn, samenvattend, voornamelijk de wensen van beide partijen (buurtbewoners & jongeren) omtrent de overlastsituatie kenbaar gemaakt. Aan het begin van de avond hebben Maarten en Wouter ook een stukje meegelopen met buurtpreventielopers uit de wijk.

”Het is goed voor ons als raadsleden om je regelmatig onder te dompelen in de wijk, zodat je ziet voor welke mensen je het goed probeert te doen in de gemeenteraad. Je leert er elke keer weer van!”, aldus PvdA’er Wouter Struijk. Struijk heeft tijdens het meelopen ook een vlog gemaakt ( Raadsleden van de PvdA Nissewaard lopen vaker mee met organisaties die actief zijn in de gemeente Nissewaard.

Wouter Struijk

Wouter Struijk

Ik ben Wouter Struijk (1988) geboren in Spijkenisse, opgegroeid in Hekelingen en nu weer woonachtig in Spijkenisse. Als voormalige postbode ben ik goed bekend in alle wijken en buurten van Spijkenisse, maar als voormalig dorpsbewoner van Hekelingen ben ik ook bekend met de unieke identiteit van dorpskernen. Ik ben op school gegaan in Waterland en

Meer over Wouter Struijk