Door Wouter Struijk op 2 juni 2017

Gemeente neemt zorgen weg over evenemententerrein park Vogelenzang

Afgelopen donderdagavond 1 juni is in de commissievergadering Welzijn gesproken over de inventarisatie van evenementenlocaties en –organisatie in Spijkenisse. Het voorstel moet de mogelijkheden in kaart brengen voor het organiseren van evenementen. Bewoners rond park Vogelenzang maakten zich zorgen toen zij in de documenten lazen dat ook park Vogelenzang op termijn een evenemententerrein zou kunnen worden. Tijdens de commissie spraken bewoners in om hun zorgen kenbaar te maken.

De gemeente gaf aan dat een evenemententerrein in park Vogelenzang nog lang niet aan de orde is. De gemeente baalt dan ook van de ontstane commotie. De gemeente heeft slechts een inventarisatie willen maken, zodat juist ook locaties kunnen worden uitgesloten. De PvdA Nissewaard is tevreden over de gedane inventarisatie en is blij met de verduidelijking rond de toekomst van park Vogelenzang. In 2009 zijn er samen met bewoners al plannen gemaakt rond park Vogelenzang. Juist om dit park en daarmee de natuur te beschermen. De PvdA Nissewaard ziet graag dat de gemeente die plannen betrekt bij het vervolg en vervolgens ook met bewoners in gesprek gaat. Voor de PvdA Nissewaard is park Vogelenzang een waardevol park waar veel mensen gebruik van maken. Dit moet vooral zo blijven.

Wouter Struijk

Wouter Struijk

Ik ben Wouter Struijk (1988) geboren in Spijkenisse, opgegroeid in Hekelingen en nu weer woonachtig in Spijkenisse. Als voormalige postbode ben ik goed bekend in alle wijken en buurten van Spijkenisse, maar als voormalig dorpsbewoner van Hekelingen ben ik ook bekend met de unieke identiteit van dorpskernen. Ik ben op school gegaan in Waterland en

Meer over Wouter Struijk