Door Dorothé Kieboom op 8 april 2016

Meld klachten over Collectief Vervoer

De PvdA Nissewaard heeft van verschillende personen klachten gekregen over de nieuwe aanbieder van het Collectief Vraagafhankelijk Vervoer(CVV) in de gemeente Nissewaard. In december van vorig jaar heeft de fractie van de PvdA kritische vragen gesteld aan het college over o.a. de kwaliteit. Het CVV is een voorziening in het kader van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning. Mensen blijven steeds vaker langer zelfstandig wonen, worden gemiddeld steeds ouder en het aantal mensen dat zorg nodig heeft en niet of moeilijk zelfstandig kan reizen, groeit. Om deze redenen is de uitvoering van de aanbesteding van het CVV een belangrijke zaak en dient de keuze van de juiste uitvoerder van het CVV zorgvuldig te gebeuren.

De fractie van de PvdA roept inwoners op om bij eventuele klachten het Ombudsteam van de PvdA te benaderen. Zij kunnen de klachten verzamelen en in behandeling nemen, zodat dit kan worden aangekaart bij de gemeente in haar rol als opdrachtgever.

Het Ombudsteam van de PvdA Nissewaard is te bereiken via:
– telefoon:       06-38720285 

– mail:             ombudsteam@pvda-nissewaard.nl

– website :       www.nissewaard.pvda.nl

Dorothé Kieboom

Dorothé Kieboom

Mijn naam is Dorothé Kieboom . Ik woon meer dan 25 jaar in Spijkenisse. Sinds 2013 werk ik in het Havenziekenhuis in Rotterdam op de hartfunctieafdeling. Ik woon vanaf 2010  met veel plezier in Spijkenisse -Noord; er is hier veel  ruimte en  groen en de centrale ligging ten opzichte van het centrum van Spijkenisse en

Meer over Dorothé Kieboom