Door Dorothé Kieboom op 8 april 2016

Meld klachten over Collectief Vervoer

De PvdA Nissewaard heeft van verschillende personen klachten gekregen over de nieuwe aanbieder van het Collectief Vraagafhankelijk Vervoer(CVV) in de gemeente Nissewaard. In december van vorig jaar heeft de fractie van de PvdA kritische vragen gesteld aan het college over o.a. de kwaliteit. Het CVV is een voorziening in het kader van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning. Mensen blijven steeds vaker langer zelfstandig wonen, worden gemiddeld steeds ouder en het aantal mensen dat zorg nodig heeft en niet of moeilijk zelfstandig kan reizen, groeit. Om deze redenen is de uitvoering van de aanbesteding van het CVV een belangrijke zaak en dient de keuze van de juiste uitvoerder van het CVV zorgvuldig te gebeuren.

De fractie van de PvdA roept inwoners op om bij eventuele klachten het Ombudsteam van de PvdA te benaderen. Zij kunnen de klachten verzamelen en in behandeling nemen, zodat dit kan worden aangekaart bij de gemeente in haar rol als opdrachtgever.

Het Ombudsteam van de PvdA Nissewaard is te bereiken via:
– telefoon:       06-38720285 

– mail:             [email protected]

– website :       www.nissewaard.pvda.nl

Dorothé Kieboom

Dorothé Kieboom

Geboren in 1965 in Werkendam, kwam ik in 1990 (via Rotterdam) naar Spijkenisse. Eerst woonde ik in Maaswijk, later ben ik verhuisd naar Spijkenisse Noord. Er is hier veel ruimte en groen, en de centrale ligging ten opzichte van het centrum van Spijkenisse en de ontsluitingswegen zijn grote pluspunten van mijn wijk. Om de voorzieningen

Meer over Dorothé Kieboom