Pluim van de Arbeid voor Bewonersorganisatie Symfonieplein

Door Wouter Struijk op 15 februari 2018

De Partij van de Arbeid Nissewaard heeft donderdagavond 15 februari een Pluim van de Arbeid uitgereikt aan de Stichting Bewonersorganisatie Symfonieplein. De stichting organiseert activiteiten in de buurt waar veel bewoners en vooral kinderen op afkomen. De organisatie ontving van de PvdA een pluim ter waarde van €250,-. Wouter Struijk, Sjaan van de Kant en Aad Struijk van de PvdA Nissewaard onthulden de cheque.

De Partij van de Arbeid Nissewaard heeft de afgelopen gemeenteraadsperiode vaker een pluim, in de vorm van een financiële ondersteuning, uitgereikt aan vrijwilligersorganisaties en initiatieven die van meerwaarde zijn voor Nissewaard. De raadsleden van de Partij van de Arbeid stellen hiervoor een deel van hun raadsvergoeding beschikbaar. “Als het nodig is kunnen wij middels onze Pluim van de Arbeid een vrijwilligersorganisatie helpen voort te bestaan of kunnen we nieuwe sociale initiatieven een kans geven, ook als de gemeente daar geen mogelijkheden toe ziet”, aldus fractievoorzitter Wouter Struijk. Geïnteresseerden voor een Pluim van de Arbeid kunnen zich melden via [email protected] of kunnen één van de raadsleden aanspreken.

Wouter Struijk

Wouter Struijk

Ik ben Wouter Struijk (1988) geboren in Spijkenisse, opgegroeid in Hekelingen en nu samen met Loes weer woonachtig in Spijkenisse. Als voormalige postbode ben ik goed bekend in alle wijken en buurten van Spijkenisse, maar als voormalig dorpsbewoner van Hekelingen ben ik ook bekend met de unieke identiteit van dorpskernen. Ik ben op school gegaan

Meer over Wouter Struijk