Door Wouter Struijk op 3 juni 2016

Pluim van de Arbeid voor EHBO-vereniging Spijkenisse

De Partij van de Arbeid Nissewaard heeft onlangs haar vijfde Pluim van de Arbeid uitgereikt aan de vrijwilligers van EHBO-vereniging Spijkenisse. Zonder vrijwilligers van EHBO-verenigingen kunnen een heleboel evenementen geen doorgang vinden. Volgens de PvdA verdienen deze vrijwilligers daarom veel waardering. De vrijwilligers ontvingen van de PvdA een pluim van €400,- voor onder andere nieuwe kleding. De mascotte van de vereniging is alvast in een mooi jasje gestoken. Daarnaast zien de vrijwilligers dit als een erkenning voor het vrijwilligerswerk dat zij doen.

Vorige week heeft de PvdA Nissewaard ook al een cheque uitgereikt aan EHBO-vereniging Hekelingen. De Partij van de Arbeid Nissewaard gaat de komende gemeenteraadsperiode vaker een pluim, in de vorm van een financiële ondersteuning, uitreiken aan vrijwilligersorganisaties en initiatieven die van meerwaarde zijn voor Nissewaard. De raadsleden van de Partij van de Arbeid stellen hiervoor een deel van hun raadsvergoeding beschikbaar. Als het nodig is kunnen wij middels onze Pluim van de Arbeid een vrijwilligersorganisatie helpen voort te bestaan of kunnen we nieuwe sociale initiatieven een kans geven, ook als de gemeente daar geen mogelijkheden toe ziet. Geïnteresseerden voor een Pluim van de Arbeid kunnen zich melden via pvda@nissewaard.nl of kunnen één van de raadsleden aanspreken.

Wouter Struijk

Wouter Struijk

Ik ben Wouter Struijk (1988) geboren in Spijkenisse, opgegroeid in Hekelingen en nu weer woonachtig in Spijkenisse. Als voormalige postbode ben ik goed bekend in alle wijken en buurten van Spijkenisse, maar als voormalig dorpsbewoner van Hekelingen ben ik ook bekend met de unieke identiteit van dorpskernen. Ik ben op school gegaan in Waterland en

Meer over Wouter Struijk