Door Wouter Struijk op 8 december 2016

Pluim van de Arbeid voor Konnekt Buurtnetwerken

De Partij van de Arbeid Nissewaard heeft donderdagmorgen 8 december een Pluim van de Arbeid uitgereikt aan de stichting Konnekt Buurtnetwerken. Deze organisatie verbindt netwerken van bewoners en organisaties en heeft als standplaats de Buurthuiskamer Zuidwest. Binnenkort organiseert Konnekt ‘Maximaal kerst voor minima’, waarbij aan mensen die krap bij kas zitten een heerlijke kerstmaaltijd wordt geserveerd. De Pluim van de Arbeid zal worden gebruikt om dit initiatief te voorzien van extra middelen. ‘Maximaal kerst voor minima’ wordt groots aangepakt en bereikt een groot aantal mensen. Volgens de PvdA verdienen deze vrijwilligers daarom veel waardering. De vrijwilligers ontvingen van de PvdA een pluim van €150,-.

De Partij van de Arbeid Nissewaard heeft de afgelopen gemeenteraadsperiode vaker een pluim, in de vorm van een financiële ondersteuning, uitgereikt aan vrijwilligersorganisaties en initiatieven die van meerwaarde zijn voor Nissewaard. De raadsleden van de Partij van de Arbeid stellen hiervoor een deel van hun raadsvergoeding beschikbaar. Als het nodig is kunnen wij middels onze Pluim van de Arbeid een vrijwilligersorganisatie helpen voort te bestaan of kunnen we nieuwe sociale initiatieven een kans geven, ook als de gemeente daar geen mogelijkheden toe ziet. Geïnteresseerden voor een Pluim van de Arbeid kunnen zich melden via pvda@nissewaard.nl of kunnen één van de raadsleden aanspreken.

Wouter Struijk

Wouter Struijk

Ik ben Wouter Struijk (1988) geboren in Spijkenisse, opgegroeid in Hekelingen en nu weer woonachtig in Spijkenisse. Als voormalige postbode ben ik goed bekend in alle wijken en buurten van Spijkenisse, maar als voormalig dorpsbewoner van Hekelingen ben ik ook bekend met de unieke identiteit van dorpskernen. Ik ben op school gegaan in Waterland en

Meer over Wouter Struijk