Door Wouter Struijk op 24 april 2017

Pluim van de Arbeid voor MusicAll Spijkenisse

De Partij van de Arbeid Nissewaard heeft vrijdagavond 21 april een Pluim van de Arbeid uitgereikt aan MusicAll Spijkenisse. MusicAll Spijkenisse is een stichting die in 2015 is opgericht en in 2016 haar eerste musicalproductie uitbracht. De stichting biedt ervaren en onervaren amateurs de kans om, onder professionele begeleiding, mooie projecten te produceren. Op 2 en 3 juni treden ze op in Theater de Stoep. Volgens de PvdA verdienen de vrijwilligers van deze stichting veel waardering. De vrijwilligers ontvingen van de PvdA een pluim van €200,-. Dit bedrag zal gebruikt worden om uitvoeringen mogelijk te maken. Fractievoorzitter van de PvdA Nissewaard Wouter Struijk en Sjaan van de Kant reikten de cheque uit.

De Partij van de Arbeid Nissewaard heeft de afgelopen gemeenteraadsperiode vaker een pluim, in de vorm van een financiële ondersteuning, uitgereikt aan vrijwilligersorganisaties en initiatieven die van meerwaarde zijn voor Nissewaard. De raadsleden van de Partij van de Arbeid stellen hiervoor een deel van hun raadsvergoeding beschikbaar. “Als het nodig is kunnen wij middels onze Pluim van de Arbeid een vrijwilligersorganisatie helpen voort te bestaan of kunnen we nieuwe sociale initiatieven een kans geven, ook als de gemeente daar geen mogelijkheden toe ziet”, aldus fractievoorzitter Wouter Struijk. Geïnteresseerden voor een Pluim van de Arbeid kunnen zich melden via pvda@nissewaard.nl of kunnen één van de raadsleden aanspreken.

Wouter Struijk

Wouter Struijk

Ik ben Wouter Struijk (1988) geboren in Spijkenisse, opgegroeid in Hekelingen en nu weer woonachtig in Spijkenisse. Als voormalige postbode ben ik goed bekend in alle wijken en buurten van Spijkenisse, maar als voormalig dorpsbewoner van Hekelingen ben ik ook bekend met de unieke identiteit van dorpskernen. Ik ben op school gegaan in Waterland en

Meer over Wouter Struijk