Door Wouter Struijk op 19 oktober 2016

Pluim van de Arbeid voor Sinterklaasfeest Wijkgroep Groenewoud

De Partij van de Arbeid Nissewaard heeft woensdagmorgen 19 oktober een Pluim van de Arbeid uitgereikt aan de Wijkgroep Groenewoud voor de organisatie van een Sinterklaasfeest voor kinderen uit een gezin met een laag inkomen. Door het organiseren van een Sinterklaasfeest kunnen de kinderen toch blij worden gemaakt met enkele cadeaus van de goedheiligman. Volgens de PvdA Nissewaard verdienen deze vrijwilligers daarom veel waardering. De vrijwilligers ontvingen van de PvdA een pluim van €250,-. Dit bedrag zal gebruikt worden voor de organisatie van het feest. Een delegatie van de PvdA Nissewaard heeft de cheque uitgereikt in het wijkcentrum Groenewoud.

De Partij van de Arbeid Nissewaard heeft de afgelopen gemeenteraadsperiode vaker een pluim, in de vorm van een financiële ondersteuning, uitgereikt aan vrijwilligersorganisaties en initiatieven die van meerwaarde zijn voor Nissewaard. De raadsleden van de Partij van de Arbeid stellen hiervoor een deel van hun raadsvergoeding beschikbaar. Als het nodig is kunnen wij middels onze Pluim van de Arbeid een vrijwilligersorganisatie helpen voort te bestaan of kunnen we nieuwe sociale initiatieven een kans geven, ook als de gemeente daar geen mogelijkheden toe ziet. Geïnteresseerden voor een Pluim van de Arbeid kunnen zich melden via pvda@nissewaard.nl of kunnen één van de raadsleden aanspreken.

Wouter Struijk

Wouter Struijk

Ik ben Wouter Struijk (1988) geboren in Spijkenisse, opgegroeid in Hekelingen en nu weer woonachtig in Spijkenisse. Als voormalige postbode ben ik goed bekend in alle wijken en buurten van Spijkenisse, maar als voormalig dorpsbewoner van Hekelingen ben ik ook bekend met de unieke identiteit van dorpskernen. Ik ben op school gegaan in Waterland en

Meer over Wouter Struijk