Door Wouter Struijk op 28 maart 2017

Pluim van de Arbeid voor Stichting Kinderhulp Voorne-Putten

De Partij van de Arbeid Nissewaard heeft dinsdagmiddag 28 maart een Pluim van de Arbeid uitgereikt aan Stichting Kinderhulp Voorne-Putten. Al vele jaren organiseert deze stichting vakanties voor kinderen uit het voormalig Joegoslavië en is als zodanig een begrip in die regio. De stichting wordt gerund door een groot aantal vrijwilligers. Daarnaast zijn de gastgezinnen van groot belang om de kinderen hier op Voorne-Putten op te kunnen vangen. Volgens de PvdA verdienen deze vrijwilligers daarom veel waardering. De vrijwilligers ontvingen van de PvdA Nissewaard een pluim van €250,-. Dit bedrag zal gebruikt worden de reis mogelijk te maken. PvdA-raadslid Dorothé Kieboom reikte namens de PvdA Nissewaard de cheque uit.

De Partij van de Arbeid Nissewaard heeft de afgelopen gemeenteraadsperiode vaker een pluim, in de vorm van een financiële ondersteuning, uitgereikt aan vrijwilligersorganisaties en initiatieven die van meerwaarde zijn voor Nissewaard. De raadsleden van de Partij van de Arbeid stellen hiervoor een deel van hun raadsvergoeding beschikbaar. Als het nodig is kunnen wij middels onze Pluim van de Arbeid een vrijwilligersorganisatie helpen voort te bestaan of kunnen we nieuwe sociale initiatieven een kans geven, ook als de gemeente daar geen mogelijkheden toe ziet. Geïnteresseerden voor een Pluim van de Arbeid kunnen zich melden via pvda@nissewaard.nl of kunnen één van de raadsleden aanspreken.

Wouter Struijk

Wouter Struijk

Ik ben Wouter Struijk (1988) geboren in Spijkenisse, opgegroeid in Hekelingen en nu weer woonachtig in Spijkenisse. Als voormalige postbode ben ik goed bekend in alle wijken en buurten van Spijkenisse, maar als voormalig dorpsbewoner van Hekelingen ben ik ook bekend met de unieke identiteit van dorpskernen. Ik ben op school gegaan in Waterland en

Meer over Wouter Struijk