Door Wouter Struijk op 22 augustus 2017

Pluim van de Arbeid voor verjaardagsdozen van Freubelmutsen

De Partij van de Arbeid Nissewaard heeft maandagmiddag 22 augustus een Pluim van de Arbeid uitgereikt aan de Freubelmutsen. De Freubelmutsen bestaan uit vrijwilligers die met elkaar verjaardagsdozen knutselen. De verjaardagsdozen komen terecht bij kinderen die normaal gesproken niet kunnen trakteren op school. Door de inzet van deze vrijwilligers is dat wel mogelijk. Via facebook kunnen kinderen worden aangemeld of kunnen donaties worden gedaan, zodat de Freubelmutsen de komende tijd nog veel kinderen blij kunnen maken. Volgens de PvdA verdienen de vrijwilligers waardering. De vrijwilligers ontvingen van de PvdA een pluim van €100,-. Dit bedrag zal gebruikt worden om mallen aan te schaffen ter versiering. Fractievoorzitter van de PvdA Nissewaard Wouter Struijk reikte de cheque uit.

De Partij van de Arbeid Nissewaard heeft de afgelopen gemeenteraadsperiode vaker een pluim, in de vorm van een financiële ondersteuning, uitgereikt aan vrijwilligersorganisaties en initiatieven die van meerwaarde zijn voor Nissewaard. De raadsleden van de Partij van de Arbeid stellen hiervoor een deel van hun raadsvergoeding beschikbaar. “Als het nodig is kunnen wij middels onze Pluim van de Arbeid een vrijwilligersorganisatie helpen voort te bestaan of kunnen we nieuwe sociale initiatieven een kans geven, ook als de gemeente daar geen mogelijkheden toe ziet”, aldus fractievoorzitter Wouter Struijk. Geïnteresseerden voor een Pluim van de Arbeid kunnen zich melden via pvda@nissewaard.nl of kunnen één van de raadsleden aanspreken.

Wouter Struijk

Wouter Struijk

Ik ben Wouter Struijk (1988) geboren in Spijkenisse, opgegroeid in Hekelingen en nu weer woonachtig in Spijkenisse. Als voormalige postbode ben ik goed bekend in alle wijken en buurten van Spijkenisse, maar als voormalig dorpsbewoner van Hekelingen ben ik ook bekend met de unieke identiteit van dorpskernen. Ik ben op school gegaan in Waterland en

Meer over Wouter Struijk