Door Wouter Struijk op 26 januari 2017

Pluim van de Arbeid voor Vrienden van Zuidwester

De Partij van de Arbeid Nissewaard heeft donderdagmorgen 26 januari een Pluim van de Arbeid uitgereikt aan Stichting Vrienden van Zuidwester. Deze vriendenstichting werft donateurs om een bijdrage te leveren aan het verbeteren van de omstandigheden van de verstandelijk/ lichamelijk beperkte mensen van de Zuidwester. De vriendenstichting neemt het initiatief voor nieuwe activiteiten en denkt mee in de ontwikkeling daarvan. Volgens de PvdA verdienen deze vrijwilligers daarom veel waardering. De vrijwilligers ontvingen van de PvdA een pluim van €250,-. Dit bedrag zal gebruikt worden om nieuwe activiteiten mogelijk te maken. Raadsleden van de PvdA reikten de cheque uit.

De Partij van de Arbeid Nissewaard heeft de afgelopen gemeenteraadsperiode vaker een pluim, in de vorm van een financiële ondersteuning, uitgereikt aan vrijwilligersorganisaties en initiatieven die van meerwaarde zijn voor Nissewaard. De raadsleden van de Partij van de Arbeid stellen hiervoor een deel van hun raadsvergoeding beschikbaar. “Als het nodig is kunnen wij middels onze Pluim van de Arbeid een vrijwilligersorganisatie helpen voort te bestaan of kunnen we nieuwe sociale initiatieven een kans geven, ook als de gemeente daar geen mogelijkheden toe ziet”, aldus fractievoorzitter Wouter Struijk. Geïnteresseerden voor een Pluim van de Arbeid kunnen zich melden via pvda@nissewaard.nl of kunnen één van de raadsleden aanspreken.

Wouter Struijk

Wouter Struijk

Ik ben Wouter Struijk (1988) geboren in Spijkenisse, opgegroeid in Hekelingen en nu weer woonachtig in Spijkenisse. Als voormalige postbode ben ik goed bekend in alle wijken en buurten van Spijkenisse, maar als voormalig dorpsbewoner van Hekelingen ben ik ook bekend met de unieke identiteit van dorpskernen. Ik ben op school gegaan in Waterland en

Meer over Wouter Struijk