Door Wouter Struijk op 27 november 2016

Pluim van de Arbeid voor vrijwilligers Spijkenisse-Spark marathon

De Partij van de Arbeid Nissewaard heeft zaterdagmorgen 26 november een Pluim van de Arbeid uitgereikt aan de marathoncommissie van atletiekvereniging Spark. Rond de organisatie van de Spijkenisse-Spark marathon zijn ongeveer 250 vrijwilligers actief. Zonder deze vrijwilligers kan de marathon niet worden georganiseerd. De Spijkenisse-Spark marathon is een uniek evenement in de gemeente Nissewaard en trekt zelfs internationale lopers. Volgens de PvdA verdienen deze vrijwilligers daarom veel waardering. De vrijwilligers ontvingen van de PvdA een pluim van €250,-. Dit bedrag zal gebruikt worden om de vrijwilligers te waarderen. Een delegatie van de PvdA Nissewaard heeft de cheque uitgereikt op de atletiekbaan bij Spark. Voor de 11e Spijkenisse-Spark marathon kunnen mensen zich nog steeds aanmelden via www.spijkenissemarathon.nl. De organisatie zoekt ook nog een aantal vrijwilligers.

De Partij van de Arbeid Nissewaard heeft de afgelopen gemeenteraadsperiode vaker een pluim, in de vorm van een financiële ondersteuning, uitgereikt aan vrijwilligersorganisaties en initiatieven die van meerwaarde zijn voor Nissewaard. De raadsleden van de Partij van de Arbeid stellen hiervoor een deel van hun raadsvergoeding beschikbaar. Als het nodig is kunnen wij middels onze Pluim van de Arbeid een vrijwilligersorganisatie helpen voort te bestaan of kunnen we nieuwe sociale initiatieven een kans geven, ook als de gemeente daar geen mogelijkheden toe ziet. Geïnteresseerden voor een Pluim van de Arbeid kunnen zich melden via pvda@nissewaard.nl of kunnen één van de raadsleden aanspreken.

Wouter Struijk

Wouter Struijk

Ik ben Wouter Struijk (1988) geboren in Spijkenisse, opgegroeid in Hekelingen en nu weer woonachtig in Spijkenisse. Als voormalige postbode ben ik goed bekend in alle wijken en buurten van Spijkenisse, maar als voormalig dorpsbewoner van Hekelingen ben ik ook bekend met de unieke identiteit van dorpskernen. Ik ben op school gegaan in Waterland en

Meer over Wouter Struijk