Door Wouter Struijk op 27 april 2017

Pluim voor buurtinitiatieven Jerry Dolder

De Partij van de Arbeid Nissewaard heeft donderdagmorgen 27 april een Pluim van de Arbeid uitgereikt aan Jerry Dolder. Jerry heeft op eigen initiatief plantjes gekocht en in de wijk geplant om de buurt op te vrolijken. Daarnaast heeft Jerry voor verschillende buren grofvuil weggebracht en geholpen bij klusjes. Kortom, een goede buur! Volgens de PvdA verdienen dit soort initiatieven en daarmee Jerry veel waardering. Jerry ontving van de PvdA Nissewaard een waardebon van de plaatselijke bloemist. Fractievoorzitter van de PvdA Nissewaard Wouter Struijk reikte de bon uit.

De Partij van de Arbeid Nissewaard heeft de afgelopen gemeenteraadsperiode vaker een pluim, in de vorm van een financiële ondersteuning, uitgereikt aan vrijwilligersorganisaties en initiatieven die van meerwaarde zijn voor Nissewaard. De raadsleden van de Partij van de Arbeid stellen hiervoor een deel van hun raadsvergoeding beschikbaar. “Als het nodig is kunnen wij middels onze Pluim van de Arbeid een vrijwilligersinitiatieven helpen voort te bestaan of kunnen we nieuwe sociale initiatieven een kans geven, ook als de gemeente daar geen mogelijkheden toe ziet”, aldus fractievoorzitter Wouter Struijk. Geïnteresseerden voor een Pluim van de Arbeid kunnen zich melden via pvda@nissewaard.nl of kunnen één van de raadsleden aanspreken.

Wouter Struijk

Wouter Struijk

Ik ben Wouter Struijk (1988) geboren in Spijkenisse, opgegroeid in Hekelingen en nu weer woonachtig in Spijkenisse. Als voormalige postbode ben ik goed bekend in alle wijken en buurten van Spijkenisse, maar als voormalig dorpsbewoner van Hekelingen ben ik ook bekend met de unieke identiteit van dorpskernen. Ik ben op school gegaan in Waterland en

Meer over Wouter Struijk