Door Wouter Struijk op 12 juli 2016

Pluim voor Kringloopwinkel Het Goede Doel

De Partij van de Arbeid Nissewaard heeft afgelopen dinsdagmorgen 12 juli een Pluim van de Arbeid uitgereikt aan de vrijwilligers van kringloopwinkel Het Goede Doel. In de kringloopwinkel Het Goede Doel zijn veel vrijwilligers actief en draait als een geoliede machine. Spullen krijgen bij de kringloopwinkel een nieuw leven, waardoor mensen met een kleine portemonnee goedkoop hun huis kunnen inrichten. De opbrengst van de verkochte spullen gaat naar goede doelen. Volgens de PvdA verdienen deze vrijwilligers daarom veel waardering. De vrijwilligers ontvingen van de PvdA een pluim van €200,-. De vrijwilligers zien dit als een erkenning voor het vrijwilligerswerk dat zij doen. De PvdA Nissewaard had ook een taart meegenomen om het heugelijke feit te vieren.

De Partij van de Arbeid Nissewaard gaat de komende gemeenteraadsperiode vaker een pluim, in de vorm van een financiële ondersteuning, uitreiken aan vrijwilligersorganisaties en initiatieven die van meerwaarde zijn voor Nissewaard. De raadsleden van de Partij van de Arbeid stellen hiervoor een deel van hun raadsvergoeding beschikbaar. Als het nodig is kunnen wij middels onze Pluim van de Arbeid een vrijwilligersorganisatie helpen voort te bestaan of kunnen we nieuwe sociale initiatieven een kans geven, ook als de gemeente daar geen mogelijkheden toe ziet. Geïnteresseerden voor een Pluim van de Arbeid kunnen zich melden via pvda@nissewaard.nl of kunnen één van de raadsleden aanspreken.

Wouter Struijk

Wouter Struijk

Ik ben Wouter Struijk (1988) geboren in Spijkenisse, opgegroeid in Hekelingen en nu weer woonachtig in Spijkenisse. Als voormalige postbode ben ik goed bekend in alle wijken en buurten van Spijkenisse, maar als voormalig dorpsbewoner van Hekelingen ben ik ook bekend met de unieke identiteit van dorpskernen. Ik ben op school gegaan in Waterland en

Meer over Wouter Struijk