Door Wouter Struijk op 4 februari 2017

“Pluim voor mensen die lief zijn”

De Partij van de Arbeid Nissewaard heeft de afgelopen gemeenteraadsperiode meerdere keren een Pluim van de Arbeid, in de vorm van een financiële ondersteuning, uitgereikt aan vrijwilligersorganisaties en initiatieven die van meerwaarde zijn voor Nissewaard. De raadsleden van de Partij van de Arbeid stellen hiervoor een deel van hun raadsvergoeding beschikbaar. Geïnteresseerden voor een Pluim van de Arbeid kunnen zich melden via pvda@nissewaard.nl of kunnen één van de raadsleden aanspreken. Onlangs ontving de PvdA Nissewaard een bijzondere aanvraag, namelijk van David (11 jaar). David had in de krant gelezen dat de PvdA Nissewaard “een cadeautje geeft aan mensen die iets liefs doen voor anderen”. Reden voor David om zijn club CoderDojo te nomineren voor de Pluim van de Arbeid. Deze hartverwarmende aanvraag hebben we natuurlijk gehonoreerd. We zijn blij dat ons initiatief niet onopgemerkt blijft. We zijn namelijk graag lief voor lieve mensen.

De uitreiking van de Pluim van de Arbeid voor het initiatief CoderDojo vindt plaats op 25 februari om 13:00 uur in de Boekenberg in Spijkenisse.

Bericht van David

 

Wouter Struijk

Wouter Struijk

Ik ben Wouter Struijk (1988) geboren in Spijkenisse, opgegroeid in Hekelingen en nu weer woonachtig in Spijkenisse. Als voormalige postbode ben ik goed bekend in alle wijken en buurten van Spijkenisse, maar als voormalig dorpsbewoner van Hekelingen ben ik ook bekend met de unieke identiteit van dorpskernen. Ik ben op school gegaan in Waterland en

Meer over Wouter Struijk