Door Wouter Struijk op 15 mei 2016

Praat mee over een aantrekkelijk Stadshart

Op vrijdagavond 27 mei organiseert de PvdA Nissewaard een bijeenkomst over het stadshart van Spijkenisse. Er is veel te doen om het centrum van Spijkenisse, zoals de sfeer, het winkelaanbod en het parkeren. Binnenkort wordt in de gemeenteraad van Nissewaard opnieuw gesproken over het parkeerbeleid. De PvdA Nissewaard wil in gesprek met eenieder die betrokken is bij het centrum van Spijkenisse om met elkaar te kijken waar verbeteringen mogelijk zijn. Uiteindelijk moeten we naar een situatie toe zodat het centrum van Spijkenisse aantrekkelijk is om te wonen, te winkelen en te ondernemen. Alle goede ideeën zijn hierbij welkom!

De PvdA Nissewaard roept bewoners, ondernemers en andere geïnteresseerden op deel te nemen aan de discussie over het stadshart, zodat we wellicht met elkaar tot nieuwe en betere inzichten kunnen komen. De zogenaamde Centrumtafel vindt vrijdagavond 27 mei plaats in Murray’s, Spuistraat 2, en begint om 19:30 uur.

Wouter Struijk

Wouter Struijk

Ik ben Wouter Struijk (1988) geboren in Spijkenisse, opgegroeid in Hekelingen en nu weer woonachtig in Spijkenisse. Als voormalige postbode ben ik goed bekend in alle wijken en buurten van Spijkenisse, maar als voormalig dorpsbewoner van Hekelingen ben ik ook bekend met de unieke identiteit van dorpskernen. Ik ben op school gegaan in Waterland en

Meer over Wouter Struijk