Door Dorothé Kieboom op 20 november 2016

PvdA doet boodschappen voor de Voedselbank Spijkenisse

Twee weken geleden begonnen Sjaan van de Kant en Dorothé Kieboom van PvdA Nissewaard een inzamelingsactie voor cadeaukaarten van de Nationale Postcodeloterij. Deze kaarten, met een waarde van 12,50 euro, konden bij Albert Heijn worden besteed aan duurzame levensmiddelen. De kaarten werden ingezameld onder collega’s, vrienden, buren en andere gulle gevers.

Zaterdag jl. werden de boodschappen gedaan bij Albert Heijn Lodder in Spijkenisse. Voor een bedrag van maar liefst 340 euro werden, met hulp van medewerkers van de winkel, twee winkelwagens vol levensmiddelen gekocht. Ook werden er nog extra artikelen door AH Lodder toegevoegd aan de boodschappen. Binnenkort zullen alle artikelen worden overhandigd aan de Voedselbank Spijkenisse. De PvdA Nissewaard bedankt iedereen die meewerkte aan deze actie.

Dorothé Kieboom

Dorothé Kieboom

Mijn naam is Dorothé Kieboom . Ik woon meer dan 25 jaar in Spijkenisse. Sinds 2013 werk ik in het Havenziekenhuis in Rotterdam op de hartfunctieafdeling. Ik woon vanaf 2010  met veel plezier in Spijkenisse -Noord; er is hier veel  ruimte en  groen en de centrale ligging ten opzichte van het centrum van Spijkenisse en

Meer over Dorothé Kieboom