Door Dorothé Kieboom op 20 november 2016

PvdA doet boodschappen voor de Voedselbank Spijkenisse

Twee weken geleden begonnen Sjaan van de Kant en Dorothé Kieboom van PvdA Nissewaard een inzamelingsactie voor cadeaukaarten van de Nationale Postcodeloterij. Deze kaarten, met een waarde van 12,50 euro, konden bij Albert Heijn worden besteed aan duurzame levensmiddelen. De kaarten werden ingezameld onder collega’s, vrienden, buren en andere gulle gevers.

Zaterdag jl. werden de boodschappen gedaan bij Albert Heijn Lodder in Spijkenisse. Voor een bedrag van maar liefst 340 euro werden, met hulp van medewerkers van de winkel, twee winkelwagens vol levensmiddelen gekocht. Ook werden er nog extra artikelen door AH Lodder toegevoegd aan de boodschappen. Binnenkort zullen alle artikelen worden overhandigd aan de Voedselbank Spijkenisse. De PvdA Nissewaard bedankt iedereen die meewerkte aan deze actie.

Dorothé Kieboom

Dorothé Kieboom

Geboren in 1965 in Werkendam, kwam ik in 1990 (via Rotterdam) naar Spijkenisse. Eerst woonde ik in Maaswijk, later ben ik verhuisd naar Spijkenisse Noord. Er is hier veel ruimte en groen, en de centrale ligging ten opzichte van het centrum van Spijkenisse en de ontsluitingswegen zijn grote pluspunten van mijn wijk. Om de voorzieningen

Meer over Dorothé Kieboom