Door Aad Struijk op 5 november 2016

PvdA helpt mee bloembollen planten in Waterland

Op zaterdag 5 november plantte bewonersgroep Waterland bollen in de singelstrook aan het Egelveen nabij de Hekelingseweg. De PvdA Nissewaard hielp natuurlijk een handje mee. Er zijn 3000 bloembollen aangekocht van het mengsel “Rotterdam”. Als alles goed gaat dan komen deze narcissen vanaf januari in bloei.

Voor de 3000 bollen die geplant werden, had Bewonersgroep Waterland, met Bob, Joke, Jacqueline, Dick, Koos, Jan en andere vrijwilligers, honderden gaten gemaakt. Samen gingen ze aan de slag met het boren van gaten en het planten van bollen. Bewonersgroep Waterland verdient volgens de PvdA Nissewaard een groot compliment voor dit bolleninitiatief en hielp daarom van harte mee.

Aad Struijk

Aad Struijk

In Nissewaard ben ik vooral bekend als basisschooldirecteur van O.b.s. De Vogelenzang en raadslid van PvdA Nissewaard. Maar hiernaast ook gewoon als Nissewaarder, Spijkenisser of Hekelinger. Ik ben geboren in 1959 in een arbeidersgezin in Rotterdam-Zuid. Mijn vader was fabrieksarbeider en moeder zorgde voor het gezin. Toen ik vier was, verhuisden mijn ouders met hun

Meer over Aad Struijk