Door Willem Heijdacker op 13 augustus 2018

PvdA MAAKT ZICH ZORGEN OVER RAPPORT AMBULANCEDIENST EN WIL HIERMEE AAN DE SLAG

Afgelopen week verscheen er een kritisch rapport van de Inspectie Gezondheidszorg en de Nederlandse Zorgautoriteit over de Ambulancezorg Rotterdam-Rijnmond.
“Goede ambulancezorg en goede, bereikbare zorg is voor alle inwoners belangrijk” zegt Willem Heijdacker van PvdA Nissewaard. Zo voldoen de de aanrijtijden van de ambulances voor spoedritten al langere tijd niet aan de normen.
Over de ambulancezorg en het rapport heeft Willem daarom vragen gesteld aan het college van Nissewaard. Hoe kan en moet de ambulancezorg beter? De werkgroep over Spoedzorg moet volgens Willem ook zo snel mogelijk van start.

Willem Heijdacker

Willem Heijdacker

Mijn naam is Willem Heijdacker, geboren in 1955 in Rotterdam-Zuid en opgevoed in een rood sociaal-democratisch arbeidersnest. Als opgroeiend kind raakte ik verslaafd aan het voetbal en kwam het vrijwilligerswerk in m.n. het verenigingsleven al snel op mijn netvlies, wat zich gedurende mijn leven uitbreidde tot ongekende hoogte. In 1972 startte ik mijn werkzaamheden als elektromonteur bij de GTI

Meer over Willem Heijdacker