Door Wouter Struijk op 3 augustus 2017

PvdA Nissewaard bindt strijd aan met zwerfafval

Al enige tijd koestert PvdA-fractievoorzitter Wouter Struijk de wens om iets te doen met de klachten die zijn partij hoort met betrekking tot ‘vuil op straat’ tijdens de vele buurtonderzoeken van zijn partij. “Wij zijn een partij van ‘geen woorden, maar daden’, dus dan jeukt het gewoon om zelf even de bezem te pakken en het zwerfafval in de buurt op te ruimen in plaats van in de pen te klimmen richting de gemeente”, aldus Struijk.

De PvdA Nissewaard roept inwoners van Nissewaard op om straten aan te wijzen die een prikbeurt kunnen gebruiken. Na een selectie van een aantal straten zal de PvdA Nissewaard dan met een vrijwilligersploeg de straat opschonen. Buurtbewoners zullen worden uitgenodigd om hier ook aan deel te nemen. “Samen werkt namelijk beter”, aldus Struijk. Inwoners kunnen de PvdA Nissewaard benaderen via pvda@nissewaard.nl.

Wouter Struijk

Wouter Struijk

Ik ben Wouter Struijk (1988) geboren in Spijkenisse, opgegroeid in Hekelingen en nu weer woonachtig in Spijkenisse. Als voormalige postbode ben ik goed bekend in alle wijken en buurten van Spijkenisse, maar als voormalig dorpsbewoner van Hekelingen ben ik ook bekend met de unieke identiteit van dorpskernen. Ik ben op school gegaan in Waterland en

Meer over Wouter Struijk