Door Wim Vink op 29 oktober 2016

PvdA Nissewaard deelt boodschappenkaart uit

Afgelopen zaterdagmorgen 29 oktober heeft de Partij van de Arbeid Nissewaard opnieuw zogenaamde boodschappenkaarten uitgedeeld. De boodschappenkaarten zijn mooie ansichtkaarten met “Groeten uit Nissewaard” erop. Dit keer deelde de PvdA Nissewaard de ansichtkaarten uit op het Uitplein in het centrum van Spijkenisse. Bewoners reageren enthousiast op de ansichtkaarten met mooie foto’s uit Nissewaard. Op de achterkant van de kaarten kunnen bewoners een boodschap achterlaten aan de lokale PvdA. Dit kan gaan over hun eigen buurt, maar kan ook gaan over de grotere onderwerpen die Nissewaard raken.

De PvdA Nissewaard gaat voortdurend in gesprek met haar bewoners. Ook buiten verkiezingsperioden om. We willen een echte verbinding maken met onze achterban, dus dat betekent dat je elkaar vaker ziet en we altijd in de buurt zijn.

Wim Vink

Wim Vink

Ik ben Wim Vink, in 1948 geboren in Indonesië waar ik grotendeels mijn jeugd heb doorgebracht. In Nederland heb ik mijn opleiding afgerond met een studie bedrijfseconomie. Bijna 35 jaar heb ik bij de gemeente Rotterdam gewerkt in diverse bedrijfsmatige, beleids- en adviesfuncties in de sector ruimtelijke en economische ontwikkeling. Nu werk ik nog 3

Meer over Wim Vink