Door Wouter Struijk op 1 mei 2017

PvdA Nissewaard deelt rode tulpen uit

Alleen maar blije gezichten en warme reacties op de traditionele tulpenactie van de PvdA in Nissewaard waarbij op de Dag van de Arbeid alle leden van vijfenzestig jaar en ouder een bosje rode tulpen wordt aangereikt om deze gedenkwaardige dag te vieren. Vrijwilligers van de PvdA Nissewaard gingen maandagmorgen op pad om hen te verblijden. Iedereen kwam terug met vrolijke verhalen maar vooral met de constatering dat het één van de leukste dingen is om te doen voor de partij.

Sommige oude getrouwen zaten al te wachten, anderen waren blij verrast. Maria van der Wiel werd aangenaam verrast en vindt het een mooi gebaar van de PvdA Nissewaard. Een ander vertelde nog niet buiten te zijn geweest maar anders zelf een bosje gekocht te hebben. Al met al dankten de leden de vrijwilligers van de PvdA Nissewaard van harte voor dit traditionele gebaar.

Wouter Struijk

Wouter Struijk

Ik ben Wouter Struijk (1988) geboren in Spijkenisse, opgegroeid in Hekelingen en nu weer woonachtig in Spijkenisse. Als voormalige postbode ben ik goed bekend in alle wijken en buurten van Spijkenisse, maar als voormalig dorpsbewoner van Hekelingen ben ik ook bekend met de unieke identiteit van dorpskernen. Ik ben op school gegaan in Waterland en

Meer over Wouter Struijk