PvdA Nissewaard demonstreert mee tegen afschaffen dividendbelasting

Door Dorothé Kieboom op 26 september 2018

2 Oktober organiseert de FNV samen met Publieke Sector in Actie in Den Haag een grote demonstratie tegen het afschaffen van de dividendbelasting en voor het verbeteren van arbeidsomstandigheden in het onderwijs, voor zorgmedewerkers, voor politiemensen en militairen. De demonstratie is van 18.00 tot 20.00 uur.

Alle PvdA-afdelingen op Voorne-Putten en Goeree-Overflakkee roepen bewoners op om aan deze demonstratie deel te nemen. Ook PvdA Nissewaard doet mee en wil daarmee laten blijken verontwaardigd te zijn over een maatregel die rijke ondernemingen zomaar een douceurtje van bijna 2 miljard euro geeft. Dit gaat ten koste van veel noodzakelijke voorzieningen, zoals de arbeidsomstandigheden van mensen wiens werk wij zo belangrijk vinden, maar ook voor het bestrijden van kinderarmoede en eerlijke beloning van arbeidsgehandicapten.

Om de daad bij het woord te voegen, zal de PvdA vanaf onze eilanden een bus laten rijden naar Den Haag en terug. Wie zich aanmeldt kan kosteloos meerijden vanaf Stellendam, Hellevoetsluis, Brielle en Spijkenisse. Kijk voor opstapplaatsen op voorne.pvda.nl.

Rond 20u15 rijdt de bus weer terug, waarbij rond 22u30 de laatste passagiers weer in Stellendam zullen worden afgezet. Aanmelden voor de busreis kan bij Daan Dankaart via daan.dankaart@xs4all of 06-53844143.

Dorothé Kieboom

Dorothé Kieboom

Geboren in 1965 in Werkendam, kwam ik in 1990 (via Rotterdam) naar Spijkenisse. Eerst woonde ik in Maaswijk, later ben ik verhuisd naar Spijkenisse Noord. Er is hier veel ruimte en groen, en de centrale ligging ten opzichte van het centrum van Spijkenisse en de ontsluitingswegen zijn grote pluspunten van mijn wijk. Om de voorzieningen

Meer over Dorothé Kieboom