Door Wouter Struijk op 12 maart 2017

PvdA Nissewaard helpt bij parkenschoonmaak in Waterland

Afgelopen zondag 12 maart zijn de parken van de wijk Waterland weer onder handen genomen worden door een flink aantal vrijwilligers. Bewoners en mensen uit de politiek hebben de handen weer uit de mouwen gestoken en hebben ervoor gezorgd dat de parken een stukje schoner zijn geworden. De organisatie en logistiek heeft de bewonersvereniging Waterland voor haar rekening genomen.

De PvdA in Nissewaard bood ook een helpende hand bij het schoonmaken van de parken in en rond de wijk Waterland. De PvdA in Nissewaard steunt de initiatieven van de actieve bewonersvereniging Waterland van harte en is dan ook blij dat de partij daarin een steentje kan bijdragen.

Wouter Struijk

Wouter Struijk

Ik ben Wouter Struijk (1988) geboren in Spijkenisse, opgegroeid in Hekelingen en nu weer woonachtig in Spijkenisse. Als voormalige postbode ben ik goed bekend in alle wijken en buurten van Spijkenisse, maar als voormalig dorpsbewoner van Hekelingen ben ik ook bekend met de unieke identiteit van dorpskernen. Ik ben op school gegaan in Waterland en

Meer over Wouter Struijk