Door Wouter Struijk op 5 november 2016

PvdA Nissewaard houdt buurtonderzoek in de Kreek

Afgelopen zaterdag 5 november heeft de Partij van de Arbeid Nissewaard een buurtonderzoek gehouden in de wijk de Kreek, namelijk de Getijdenkreek en Ebkreek. De vrijwilligers van de PvdA Nissewaard hebben diverse vragen gesteld aan omwonenden om een nog beter beeld te krijgen van de buurt. De PvdA is vaker te vinden in buurten voor een buurtonderzoek. Bewoners weten zelf het beste wat speelt in hun wijk.

Een aantal buurtbewoners maken zich druk om de verkeersveiligheid in de buurt, omdat er soms erg hard wordt gereden op de Kreek. Daarnaast zouden de bewoners meer voorzieningen voor kinderen willen zien in de wijk. De bewoners die de PvdA heeft gesproken zijn over het algemeen tevreden over hun buurt en wonen er relatief rustig. Na het buurtonderzoek koppelt de PvdA de resultaten terug aan de gemeente en aan de bewoners zelf.

Wouter Struijk

Wouter Struijk

Ik ben Wouter Struijk (1988) geboren in Spijkenisse, opgegroeid in Hekelingen en nu weer woonachtig in Spijkenisse. Als voormalige postbode ben ik goed bekend in alle wijken en buurten van Spijkenisse, maar als voormalig dorpsbewoner van Hekelingen ben ik ook bekend met de unieke identiteit van dorpskernen. Ik ben op school gegaan in Waterland en

Meer over Wouter Struijk