Door Remco Harmsen op 11 oktober 2016

PvdA Nissewaard in gesprek met bewoners Waterland

De Partij van de Arbeid Nissewaard is afgelopen dinsdagavond 11 oktober in gesprek gegaan met bewoners van de wijk Waterland. Er zijn een hoop ontwikkelingen gaande rond en op het winkelcentrum Waterland. Bewoners zijn ongerust en hebben de gemeente meermaals benaderd. De PvdA Nissewaard neemt altijd graag zelf polshoogte en gaat in gesprek met omwonenden. Enkele bewoners ontvingen de raadsleden van de PvdA van harte.

Uit de gesprekken met bewoners bleek dat zij over het algemeen erg betrokken zijn bij de buurt, maar dat zij de wijk wel achteruit zien gaan. Op winkelcentrum Waterland verdwijnen winkels en het onveiligheidsgevoel neemt er toe. De verkeersveiligheid in de buurt wordt ook vaak genoemd als aandachtspunt door bewoners. Het grootste gemis in de wijk is een buurthuis op het winkelcentrum. De PvdA Nissewaard gaat de besproken punten terugkoppelen aan de gemeente om te bezien of er zaken kunnen worden verbeterd.

Remco Harmsen

Remco Harmsen

Mijn naam is Remco Harmsen, ik ben 31 jaar en woonachtig in Zuidland, één van de kernen van de huidige gemeente Bernisse. In het dagelijks leven werk ik op de financiële afdeling van een grote scheepvaartonderneming en ben ik eigenaar van een bedrijf dat quizevenementen organiseert. Sinds een paar jaar ben ik lid van de

Meer over Remco Harmsen