Door Wouter Struijk op 1 oktober 2017

PvdA Nissewaard in gesprek over onderwijs

De Partij van de Arbeid Nissewaard heeft zondag 1 oktober op het Uitplein een publieksactie gehouden over het thema onderwijs. Fractieleden van de PvdA Nissewaard gingen in gesprek met bewoners over hoe zij aankijken tegen het hedendaagse onderwijs. De PvdA Nissewaard heeft in haar onlangs vastgestelde verkiezingsprogramma als speerpunt opgenomen dat zij willen investeren in het onderwijs. Volgens PvdA-lijsttrekker Wouter Struijk moeten de lokale jeugdhulpmiddelen meer verbonden worden met het onderwijs, zodat er nog preventiever gewerkt kan worden en uiteindelijk meer aandacht uitgaat naar de leerlingen. “Wij zien een enorme uitdaging voor Nissewaard gelet op het huidige lage opleidingsniveau binnen de gemeente. Dit moet een topprioriteit zijn,” aldus Struijk.

De Partij van de Arbeid Nissewaard gaat de komende periode tijdens hun gebruikelijke publieksacties vaker in gesprek met inwoners over hun speerpunten. “Wij zijn altijd in de buurt om in gesprek te gaan voor een beter Nissewaard”, aldus een gretige Wouter Struijk.

Wouter Struijk

Wouter Struijk

Ik ben Wouter Struijk (1988) geboren in Spijkenisse, opgegroeid in Hekelingen en nu weer woonachtig in Spijkenisse. Als voormalige postbode ben ik goed bekend in alle wijken en buurten van Spijkenisse, maar als voormalig dorpsbewoner van Hekelingen ben ik ook bekend met de unieke identiteit van dorpskernen. Ik ben op school gegaan in Waterland en

Meer over Wouter Struijk