PvdA Nissewaard maakt Gildenwijk schoon

Door Dorothé Kieboom op 28 mei 2018

Vuil op straat is voor veel mensen een grote ergernis. De wens om daar iets aan te doen bij de PvdA Nissewaard is groot. “Wij zijn een partij van ‘geen woorden, maar daden’, dus dan jeukt het gewoon om zelf even een prikstok te pakken en het zwerfafval in de buurt op te ruimen”, aldus PvdA-fractievoorzitter Kieboom.

Afgelopen zondag heeft een team van de PvdA daarom opnieuw een Popup Prikactie gehouden. Dit keer in de Gildenwijk en in de omgeving van het Spijkenisse Medisch Centrum en metrostation Centrum. Maar liefst 6 grote vuilniszakken met zwerfafval hebben zij opgeruimd. Kieboom hoopt vooral dat de actie bijdraagt aan het bewustzijn van mensen dat een schone buurt prettiger wonen is. “Samen houden we het netjes”, aldus Kieboom.

Dorothé Kieboom

Dorothé Kieboom

Geboren in 1965 in Werkendam, kwam ik in 1990 (via Rotterdam) naar Spijkenisse. Eerst woonde ik in Maaswijk, later ben ik verhuisd naar Spijkenisse Noord. Er is hier veel ruimte en groen, en de centrale ligging ten opzichte van het centrum van Spijkenisse en de ontsluitingswegen zijn grote pluspunten van mijn wijk. Om de voorzieningen

Meer over Dorothé Kieboom

Waar ben je naar op zoek?