Door Dorothé Kieboom op 28 mei 2017

PvdA Nissewaard organiseert bijeenkomst “Sociaal Nissewaard”

In de gemeente Nissewaard zijn meerdere organisaties actief in het ondersteunen van de inwoners van Nissewaard bij diverse problemen. Dit kan zijn op financieel gebied, maar ook voor hulp bij administratie en hulp bij rechtsproblemen.

Het Ombudsteam van PvdA Nissewaard heeft het initiatief genomen om een bijeenkomst “Sociaal Nissewaard” te organiseren. Hier kunnen al deze organisaties op een informele manier met elkaar in contact komen. Vrijwilligers en professionals die actief zijn in het ondersteunen van de inwoners van Nissewaard doen nieuwe ideeën en contacten op, die weer kunnen worden ingezet voor hun klanten.

De bijeenkomst vindt plaats op 6 juni in de school Vogelenzang, J. Wagenaarstraat 2 in Spijkenisse. Inloop vanaf 19 uur en er wordt gestart om 19.30 uur.

Wilt u ook deelnemen aan deze bijeenkomst en heeft u of uw organisatie nog geen uitnodiging gehad? Meld uw komst dan aan via ombudsteam@pvda-nissewaard.nl. U bent van harte welkom.

Dorothé Kieboom

Dorothé Kieboom

Mijn naam is Dorothé Kieboom . Ik woon meer dan 25 jaar in Spijkenisse. Sinds 2013 werk ik in het Havenziekenhuis in Rotterdam op de hartfunctieafdeling. Ik woon vanaf 2010  met veel plezier in Spijkenisse -Noord; er is hier veel  ruimte en  groen en de centrale ligging ten opzichte van het centrum van Spijkenisse en

Meer over Dorothé Kieboom