Door Dorothé Kieboom op 28 mei 2017

PvdA Nissewaard organiseert bijeenkomst “Sociaal Nissewaard”

In de gemeente Nissewaard zijn meerdere organisaties actief in het ondersteunen van de inwoners van Nissewaard bij diverse problemen. Dit kan zijn op financieel gebied, maar ook voor hulp bij administratie en hulp bij rechtsproblemen.

Het Ombudsteam van PvdA Nissewaard heeft het initiatief genomen om een bijeenkomst “Sociaal Nissewaard” te organiseren. Hier kunnen al deze organisaties op een informele manier met elkaar in contact komen. Vrijwilligers en professionals die actief zijn in het ondersteunen van de inwoners van Nissewaard doen nieuwe ideeën en contacten op, die weer kunnen worden ingezet voor hun klanten.

De bijeenkomst vindt plaats op 6 juni in de school Vogelenzang, J. Wagenaarstraat 2 in Spijkenisse. Inloop vanaf 19 uur en er wordt gestart om 19.30 uur.

Wilt u ook deelnemen aan deze bijeenkomst en heeft u of uw organisatie nog geen uitnodiging gehad? Meld uw komst dan aan via [email protected]. U bent van harte welkom.

Dorothé Kieboom

Dorothé Kieboom

Geboren in 1965 in Werkendam, kwam ik in 1990 (via Rotterdam) naar Spijkenisse. Eerst woonde ik in Maaswijk, later ben ik verhuisd naar Spijkenisse Noord. Er is hier veel ruimte en groen, en de centrale ligging ten opzichte van het centrum van Spijkenisse en de ontsluitingswegen zijn grote pluspunten van mijn wijk. Om de voorzieningen

Meer over Dorothé Kieboom