Door Remco Harmsen op 24 september 2016

PvdA Nissewaard reikt cheque uit aan Bewonersgroep Waterland

De PvdA Nissewaard heeft afgelopen zaterdag 24 september tijdens burendag een cheque uitgereikt aan Bewonersgroep Waterland. Bewonersgroep Waterland is verheugd met dit sponsorbedrag, want zij kunnen dit vervolgens besteden in de wijk.

Dit jaar heeft de PvdA Nissewaard opnieuw haar wandelschoenen aangetrokken om geld op te halen voor twee lokale ‘goede doelen’. Op zondag 18 september liepen zij wederom het Rondje Nissewaard en haalden daarmee € 932,50 op voor twee vrijwilligersorganisaties. Het opgehaalde geld werd vervolgens uitgereikt aan twee lokale vrijwilligersorganisaties. Door de vele enthousiaste reacties op de sponsorloop besloot de PvdA Nissewaard deze voortaan jaarlijks te organiseren.

Remco Harmsen

Remco Harmsen

Mijn naam is Remco Harmsen, ik ben 31 jaar en woonachtig in Zuidland, één van de kernen van de huidige gemeente Bernisse. In het dagelijks leven werk ik op de financiële afdeling van een grote scheepvaartonderneming en ben ik eigenaar van een bedrijf dat quizevenementen organiseert. Sinds een paar jaar ben ik lid van de

Meer over Remco Harmsen