Door Remco Harmsen op 8 oktober 2016

PvdA Nissewaard reikt cheque uit aan stichting Dorpshuis Abbenbroek

De PvdA Nissewaard heeft afgelopen vrijdag 7 oktober tijdens de activiteit ‘Vorkje Prikken’ een cheque uitgereikt aan stichting Dorpshuis Abbenboek. De vrijwilligers zijn verheugd met dit sponsorbedrag, want met deze bijdrage wordt het Vorkje Prikken en de versiercommissie van het dorpshuis in Abbenbroek ondersteund.

Dit jaar heeft de PvdA Nissewaard opnieuw haar wandelschoenen aangetrokken om geld op te halen voor twee lokale ‘goede doelen’. Op zondag 18 september liepen zij wederom het Rondje Nissewaard en haalden daarmee € 932,50 op voor twee vrijwilligersorganisaties. Het opgehaalde geld werd vervolgens uitgereikt aan twee lokale vrijwilligersorganisaties. Door de vele enthousiaste reacties op de sponsorloop besloot de PvdA Nissewaard deze voortaan jaarlijks te organiseren.

Remco Harmsen

Remco Harmsen

Mijn naam is Remco Harmsen, ik ben 31 jaar en woonachtig in Zuidland, één van de kernen van de huidige gemeente Bernisse. In het dagelijks leven werk ik op de financiële afdeling van een grote scheepvaartonderneming en ben ik eigenaar van een bedrijf dat quizevenementen organiseert. Sinds een paar jaar ben ik lid van de

Meer over Remco Harmsen