Door Wouter Struijk op 17 juni 2016

PvdA Nissewaard uitgenodigd door buurtbewoners

Afgelopen maandagavond 13 juni heeft de Partij van de Arbeid Nissewaard op uitnodiging van buurtbewoners een buurtonderzoek gehouden in Hoogwerf in Spijkenisse-Noord. Naar aanleiding van meldingen van bewoners zijn raadsleden namens de PvdA Nissewaard het gesprek aangegaan om de situatie met eigen ogen te komen bekijken. De raadsleden hebben diverse vragen gesteld aan omwonenden om een beter beeld te krijgen van de buurt.

Een aantal buurtbewoners maken zich druk om de veiligheid rond het speeltuintje aan de Lobeliastraat. Reden voor de PvdA Nissewaard om polshoogte te nemen. Na het buurtonderzoek koppelt de PvdA de resultaten terug aan de gemeente en aan de bewoners zelf.

Wouter Struijk

Wouter Struijk

Ik ben Wouter Struijk (1988) geboren in Spijkenisse, opgegroeid in Hekelingen en nu weer woonachtig in Spijkenisse. Als voormalige postbode ben ik goed bekend in alle wijken en buurten van Spijkenisse, maar als voormalig dorpsbewoner van Hekelingen ben ik ook bekend met de unieke identiteit van dorpskernen. Ik ben op school gegaan in Waterland en

Meer over Wouter Struijk