Door Dorothé Kieboom op 13 mei 2016

PvdA Ombudsteam neemt afscheid van René van Heezik

Het Ombudsteam van de PvdA Nissewaard bestaat inmiddels 7 jaar. In die tijd zijn veel mensen op weg geholpen bij problemen zoals schulden, wonen of zorg. René van Heezik, sinds enkele jaren de drijvende kracht van het Ombudsteam, heeft deze maand afscheid genomen van het Ombudsteam. De telefoon van het Ombudsteam was altijd in zijn nabijheid om de telefoontjes aan het Ombudsteam te beantwoorden. Ook beantwoordde hij als eerste de mails die binnenkwamen en coördineerde daarmee het werk richting de andere leden van het Ombudsteam.

Om René te bedanken voor al zijn werkzaamheden, hebben de andere leden van het Ombudsteam hem mee uit eten genomen. Hierbij werden de meeste opvallende gevallen van de laatste jaren nog eens besproken. Problemen die het Ombudsteam behandelt, zijn in de loop van de jaren alleen maar groter en ingewikkelder geworden. Het Ombudsteam blijft daarom nodig in Nissewaard. Inmiddels is het Ombudsteam weer aangevuld met een nieuw lid en gaat ze gewoon door met haar werk.

Het Ombudsteam is te bereiken via telefoonnummer 06-38720285 en via ombudsteam@pvda-nissewaard.nl

Dorothé Kieboom

Dorothé Kieboom

Mijn naam is Dorothé Kieboom . Ik woon meer dan 25 jaar in Spijkenisse. Sinds 2013 werk ik in het Havenziekenhuis in Rotterdam op de hartfunctieafdeling. Ik woon vanaf 2010  met veel plezier in Spijkenisse -Noord; er is hier veel  ruimte en  groen en de centrale ligging ten opzichte van het centrum van Spijkenisse en

Meer over Dorothé Kieboom