Door Wouter Struijk op 18 november 2015

PvdA Onderwijstafel met Tanja Jadnanansing en Eric van ‘t Zelfde

Op woensdagavond 20 januari organiseert de Partij van de Arbeid Nissewaard een eerste bijeenkomst van de PvdA Onderwijstafel. Initiatiefnemers Ton Scheffers en Wouter Struijk willen in gesprek met mensen die actief zijn in het onderwijs of daar buitengewone belangstelling voor hebben met als onderwerp: ”Hoe beleef jij het onderwijs?”. Gastsprekers voor de Onderwijstafel zijn PvdA Tweede Kamerlid Tanja Jadnanansing en Eric van ’t Zelfde. Jadnanansing is een bekende voor de PvdA in Nissewaard. Zij heeft eerder al zeer inspirerende gastlessen verzorgd op de middelbare scholen in Spijkenisse. Eric van ’t Zelfde is een bevlogen schooldirecteur die directeur werd van één van de slechtste scholen van Rotterdam. In vijf jaar tijd werd de school van de slechtste school van Nederland één van de beste scholen van Nederland. Maar de successen hebben een stevige prijs; een prijs die docenten betalen, maar die Nederland en de politiek volgens hem nooit zien of willen zien.

Aan de Onderwijstafel zal onder leiding van Marja Bijl gediscussieerd worden over het huidige onderwijs, maar zal zeker ook worden gesproken over de toekomst. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om deel te nemen en kunnen zich aanmelden via pvda@nissewaard.nl. De Onderwijstafel zal plaatsvinden op OBS De Vogelenzang aan de J. Wagenaarstraat 2 in Spijkenisse.

Wouter Struijk

Wouter Struijk

Ik ben Wouter Struijk (1988) geboren in Spijkenisse, opgegroeid in Hekelingen en nu weer woonachtig in Spijkenisse. Als voormalige postbode ben ik goed bekend in alle wijken en buurten van Spijkenisse, maar als voormalig dorpsbewoner van Hekelingen ben ik ook bekend met de unieke identiteit van dorpskernen. Ik ben op school gegaan in Waterland en

Meer over Wouter Struijk