Door Wim Vink op 23 oktober 2015

PVDA QUIZNIGHT 2015

Op zaterdagavond 7 november organiseert de lokale PvdA alweer voor de 5de keer de PvdA Quiznight. Graag nodigen wij leden en andere geïnteresseerden uit om deel te nemen. Je kunt je inschrijven met een team van maximaal 5 personen (leden en niet-leden). Je kunt je ook alleen of met meerdere personen inschrijven, zodat wij personen kunnen samenvoegen tot een team. Om deel te kunnen nemen aan de quiz wordt €5,- inschrijfgeld gevraagd aan de deelnemers. Ook voor de drankjes wordt een kleine bijdrage gevraagd. Deze wordt geïnd aan het einde van de avond. De hapjes zijn gratis. De eventuele opbrengst van de avond wordt gebruikt voor activiteiten ten behoeve van Permanente Binding binnen de afdeling.

Voor de eerste keer wordt ook een diner geserveerd voor de liefhebbers. Voor €7,50 kan men zich aanmelden om voorafgaand aan de quiz gezamenlijk te eten met wat te drinken. Kortom, een volledig verzorgd avondje uit!

U bent van harte welkom op zaterdagavond 7 november aan de J. Wagenaarstraat 2 in Spijkenisse. Het eten is tussen 18:00-19:00 uur. De quiz start om 19:30 uur en zal uiterlijk 22:00 uur zijn afgelopen.

U kunt zich aanmelden voor het diner en/ of de quiz via de secretaris (vink0036@planet.nl).

Wim Vink

Wim Vink

Ik ben Wim Vink, in 1948 geboren in Indonesië waar ik grotendeels mijn jeugd heb doorgebracht. In Nederland heb ik mijn opleiding afgerond met een studie bedrijfseconomie. Bijna 35 jaar heb ik bij de gemeente Rotterdam gewerkt in diverse bedrijfsmatige, beleids- en adviesfuncties in de sector ruimtelijke en economische ontwikkeling. Nu werk ik nog 3

Meer over Wim Vink