PvdA vindt: investeren in de jeugd is investeren in Nissewaard van de toekomst!

Door Aad Struijk op 4 november 2018

PvdA Nissewaard was zondag in gesprek op het Uitplein over “De jeugd heeft de toekomst”. Er werden goede gesprekken werden gevoerd over kinderen en jongeren die de kans moeten krijgen om hun talenten, ongeacht hun afkomst en achtergrond, te ontplooien.

Er werd gesproken over goede en betaalbare opvang, uitstekend onderwijs, leuke sportvoorzieningen en een goede zorg voor de kinderen. Aad Struijk, raadslid voor PvdA Nissewaard, vertelt dat een fijne leer- en leefomgeving hierbij hoort, evenals het bieden van perspectief en toekomst. “Door goed onderwijs in kleinere klassen krijgen kinderen meer kansen om gelukkig op te groeien” zegt Struijk.

Alle kinderen moeten in de eigen buurt naar scholen kunnen gaan en met nadruk dat Iedere kern zijn eigen school heeft. Voor de kernen is een eigen school heel belangrijk voor de leefbaarheid. Tevens moet de huidige jeugd later in een hun eigen “dorp” kunnen blijven wonen. Daarom moet er goed nagedacht worden over de toekomstige woningbouw om de kernen vitaal te houden door o.m. geschikte woningen voor ouderen en jongeren om tevens een gezonde middenstand te behouden.

Aad Struijk

Aad Struijk

In Nissewaard ben ik vooral bekend als basisschooldirecteur van O.b.s. De Vogelenzang en raadslid van PvdA Nissewaard. Maar hiernaast ook gewoon als Nissewaarder, Spijkenisser of Hekelinger. Ik ben geboren in 1959 in een arbeidersgezin in Rotterdam-Zuid. Mijn vader was fabrieksarbeider en moeder zorgde voor het gezin. Toen ik vier was, verhuisden mijn ouders met hun

Meer over Aad Struijk