Door Remco Harmsen op 15 november 2015

PvdA volbrengt opnieuw rondje Nissewaard

Afgelopen zondag 15 november heeft de PvdA een rondje Nissewaard gewandeld voor twee lokale goede doelen. Met 11 vrijwilligers liepen zij ’t Rondje Nissewaard vanwege het succes van vorig jaar. De wandelaars wilden middels deze sponsorloop zo veel mogelijk geld ophalen voor twee lokale voorzieningen die worden gerund door vrijwilligers.

Veel organisaties hebben de afgelopen jaren te maken gekregen met teruglopende subsidies, waarbij een beroep wordt gedaan op vrijwilligers en donateurs om de organisatie draaiende te houden. De PvdA wil deze organisaties een steuntje in de rug geven door de kracht van haar eigen vrijwilligers in te zetten om andere vrijwilligersorganisaties te ondersteunen. Stichting Bernissebad Heenvliet en de Voedselbank Spijkenisse zijn dit jaar uitgekozen als lokale goede doelen. Omdat de vrijwilligers van de PvdA ruim €1.000,- hebben opgehaald kunnen de beide organisaties rekenen op een cheque van minimaal €500,-.

De wandelaars van de Partij van de Arbeid zijn zondagmorgen gestart in Spijkenisse en zijn vervolgens via de polder de gemeente Nissewaard doorgelopen. In de sporthal Drenkwaard hebben zij even pauze gehouden. De eerste kilometers waren het zwaarst vanwege een straffe tegenwind en regen, maar uiteindelijk haalde iedereen na 25 kilometer de eindstreep.

Vanwege het grote succes en de mooie opbrengst gaat de PvdA dit evenement jaarlijks herhalen. Ieder jaar worden twee lokale goede doelen uitgekozen. De PvdA draagt op deze manier haar eigen steentje bij om vrijwilligersorganisaties te ondersteunen.

Remco Harmsen

Remco Harmsen

Mijn naam is Remco Harmsen, ik ben 31 jaar en woonachtig in Zuidland, één van de kernen van de huidige gemeente Bernisse. In het dagelijks leven werk ik op de financiële afdeling van een grote scheepvaartonderneming en ben ik eigenaar van een bedrijf dat quizevenementen organiseert. Sinds een paar jaar ben ik lid van de

Meer over Remco Harmsen