Door Wim Vink op 17 april 2016

PvdA Voorne-Putten viert 70 jaar in Hellevoetsluis 

Dit jaar bestaat de PvdA 70 jaar. De afdelingen van deze partij op Voorne-Putten zullen dat in Hellevoetsluis vieren op de Dag van de Arbeid, zondag 1 mei.

Deze viering zal een gevarieerd programma aanbieden met o.m. een interview tussen ‘jong’ en ‘oud’, een uitvoering van een buikdansgroep, een barbecue en een pubquiz. Joyce Vermue, lid van de Tweede Kamer voor de PvdA, zal de viering belichten vanuit een landelijk sociaaldemocratisch perspectief.

De afdelingen Voorne en Nissewaard van de PvdA nodigen iedereen van harte uitvoor deze viering, zondag 1 mei tussen 15:00 en 20:00 uur in De Oude Woelhoek, Achterdorp 9 in Hellevoetsluis-Nieuwenhoorn.

Wim Vink

Wim Vink

Ik ben Wim Vink, in 1948 geboren in Indonesië waar ik grotendeels mijn jeugd heb doorgebracht. In Nederland heb ik mijn opleiding afgerond met een studie bedrijfseconomie. Bijna 35 jaar heb ik bij de gemeente Rotterdam gewerkt in diverse bedrijfsmatige, beleids- en adviesfuncties in de sector ruimtelijke en economische ontwikkeling. Nu werk ik nog 3

Meer over Wim Vink