PvdA vraagt aandacht voor dienstverlening gemeente

Door Dorothé Kieboom op 18 juni 2018

Vorige week verscheen er een rapport over bereikbaarheid van gemeenten voor ondernemers. In dit rapport kregen gemeenten rapportcijfers voor de bereikbaarheid voor ondernemers via telefoon en mail. Nissewaard scoorde op beide onderdelen een onvoldoende.

Omdat de ondernemers in Nissewaard beter verdienen stelde fractievoorzitter van de PvdA, Dorothé Kieboom, daar vragen over aan het college in de raadsvergadering van woensdag 13 juni.

Wethouder Struijk beaamde dat de huidige manier van verwerken wel zorgvuldig gebeurt, maar niet snel. Door verbeteringen en een ander systeem van behandelen van de verzoeken, wil de gemeente zorgen voor een snellere afhandeling.

Om te laten zien hoe er gewerkt wordt werd de raad uitgenodigd voor een bezoek aan de afdeling dienstverlening. Deze uitnodiging neemt In ieder geval PvdA Nissewaard graag aan. “Dan kunnen we met eigen ogen zien hoe er gewerkt wordt aan de verbetering van de dienstverlening van Nissewaard” zegt Kieboom.

Dorothé Kieboom

Dorothé Kieboom

Geboren in 1965 in Werkendam, kwam ik in 1990 (via Rotterdam) naar Spijkenisse. Eerst woonde ik in Maaswijk, later ben ik verhuisd naar Spijkenisse Noord. Er is hier veel ruimte en groen, en de centrale ligging ten opzichte van het centrum van Spijkenisse en de ontsluitingswegen zijn grote pluspunten van mijn wijk. Om de voorzieningen

Meer over Dorothé Kieboom