Door Wouter Struijk op 28 februari 2016

PvdA vraagt bewoners naar mening over de buurt

Afgelopen zaterdagmiddag 27 februari heeft de Partij van de Arbeid Nissewaard opnieuw een bezoek gebracht aan de wijk Vogelenzang in Spijkenisse. In deze wijk hield de PvdA een buurtonderzoek door vragen te stellen aan de bewoners over hun buurt.

Raadsleden van de Partij van de Arbeid gingen opnieuw de wijk in om met bewoners in gesprek te gaan. Een paar maanden eerder deden wij dit ook al, maar om een goed beeld te krijgen van de buurt willen wij zoveel mogelijk bewoners spreken en dus komen we nog een paar keer terug voor de gesprekken.

De reacties van de bewoners waren zeer divers. Vogelenzang ligt een beetje afgelegen en er zijn weinig voorzieningen voor ouderen. Enkele bewoners voelen zich al jaren in de steek gelaten door de gemeente en andere bewoners hebben het prima naar hun zin binnen hun buurt. Bewoners maken zich bovenal zorgen over de verkeersveiligheid rond de Vogelenzanglaan. Na de reeks buurtonderzoeken koppelt de PvdA de resultaten terug aan de gemeente en aan de bewoners zelf.

Wouter Struijk

Wouter Struijk

Ik ben Wouter Struijk (1988) geboren in Spijkenisse, opgegroeid in Hekelingen en nu weer woonachtig in Spijkenisse. Als voormalige postbode ben ik goed bekend in alle wijken en buurten van Spijkenisse, maar als voormalig dorpsbewoner van Hekelingen ben ik ook bekend met de unieke identiteit van dorpskernen. Ik ben op school gegaan in Waterland en

Meer over Wouter Struijk