Door Wouter Struijk op 2 mei 2016

PvdA vraagt bewoners naar mening over de buurt

Afgelopen maandagavond 2 mei heeft de Partij van de Arbeid Nissewaard opnieuw een bezoek gebracht aan de wijk Vogelenzang in Spijkenisse. In deze wijk hielden zij een buurtonderzoek door vragen te stellen aan de bewoners over hun buurt.

Raadsleden van de Partij van de Arbeid gingen opnieuw de wijk in om met bewoners in gesprek te gaan. Een paar maanden eerder deden zij dit ook al, maar om een goed beeld te krijgen van de buurt willen zij zoveel mogelijk bewoners spreken en dus komen zij nog een paar keer terug voor de gesprekken.

De reacties van de bewoners waren zeer divers. Vogelenzang ligt een beetje afgelegen en er zijn weinig voorzieningen voor ouderen en kinderen. Enkele bewoners zijn kritisch op de gemeente en andere bewoners hebben het prima naar hun zin in hun buurt, omdat het er lekker rustig is. Na de reeks buurtonderzoeken koppelt de PvdA de resultaten terug aan de gemeente en aan de bewoners zelf.

Wouter Struijk

Wouter Struijk

Ik ben Wouter Struijk (1988) geboren in Spijkenisse, opgegroeid in Hekelingen en nu weer woonachtig in Spijkenisse. Als voormalige postbode ben ik goed bekend in alle wijken en buurten van Spijkenisse, maar als voormalig dorpsbewoner van Hekelingen ben ik ook bekend met de unieke identiteit van dorpskernen. Ik ben op school gegaan in Waterland en

Meer over Wouter Struijk