Door Dorothé Kieboom op 12 mei 2016

PvdA zet personeel SMC in het zonnetje

Afgelopen donderdagmorgen heeft de PvdA Nissewaard rozen bezorgd bij het Spijkenisse Medisch Centrum in het kader van de Dag van de Verpleging. Ondanks de onzekerheid waarin het personeel zich al enige tijd bevindt, werken zij nog met ziel en zaligheid door om de inwoners van goede zorg te voorzien. Op deze speciale dag steken wij de verpleegkundigen of eigenlijk alle medewerkers graag een hart onder de riem, want zij mogen niet worden vergeten.

De PvdA heeft zich de afgelopen periode druk gemaakt over het verder uitkleden van de ziekenhuiszorg op Voorne-Putten. De PvdA voelt de wethouder regelmatig aan de tand om er maximaal uit te halen wat wenselijk is voor voor een goede zorginfrastructuur op het eiland. Dit zullen wij de komende tijd blijven doen.

Dorothé Kieboom

Dorothé Kieboom

Mijn naam is Dorothé Kieboom . Ik woon meer dan 25 jaar in Spijkenisse. Sinds 2013 werk ik in het Havenziekenhuis in Rotterdam op de hartfunctieafdeling. Ik woon vanaf 2010  met veel plezier in Spijkenisse -Noord; er is hier veel  ruimte en  groen en de centrale ligging ten opzichte van het centrum van Spijkenisse en

Meer over Dorothé Kieboom